ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πενθήμερη κράτηση στα τρία πρόσωπα για την υπόθεση ναρκωτικών - Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου όταν έκαναν σήμα για να σταματήσει ένα αυτοκίνητο που ήταν σε δρόμο της Πάφου ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε να διαφύγει

Διατάγματα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον των τριών προσώπων που συνελήφθησαν χθες βράδυ στην Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος , αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγησή, πρόκληση τροχαίας σύγκρουσης, μαχαιροφορία και κατοχή επιθετικού οργάνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη των τριών ήταν επεισοδιακή, αφού στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον έλεγχο, προσέκρουσαν με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σε δύο υπηρεσιακά οχήματα και ακόμα ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.25μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο της Πάφου, να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός του οχήματος ωστόσο, προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να προσκρούσει διαδοχικά σε δύο υπηρεσιακά οχήματα και σε ένα αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, για να διαπιστώσουν ότι εντός αυτού επέβαιναν τρία πρόσωπα. Ο οδηγός 27 ετών και δύο 26χρονοι ως επιβάτες.

Από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων περίπου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, ένα μεταλλικό πτυσσόμενο ρόπαλο και ένα μαχαίρι, με λεπίδα μήκους 7,5 εκατοστών.

Επίσης, στην κατοχή ενός από τους δύο 26χρονους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, το χρηματικό ποσό των €4,405 και ένα μαχαίρι, με λεπίδα μήκους 7,5 εκατοστών.

Οι τρεις συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Κατά την προσπάθειά των μελών της ΥΚΑΝ να ακινητοποιήσουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X