ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε τρεις - Εξιχνιάζονται υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Τα «μασούσαν» στους Αστυνομικούς

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν στη Λάρνακα ως ύποπτοι για υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, καθώς και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις οκτώ σήμερα το πρωί, μέλη της Δύναμης διενήργησαν έρευνα, βάσει δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία 42χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά την είσοδο της Αστυνομίας στο σπίτι παρόντα, ήταν εκτός από τον 42χρονο, και δύο άλλα άτομα ηλικίας 23 και 21 ετών.

Η Αστυνομία κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισε αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών, ενδυμάτων, υποδημάτων και άλλα αντικείμενα. Ακόμα εντοπίστηκαν ποσό πέραν των 2650 ευρώ, 3120 δολάρια και 50 Σέκελ.

Ανακρινόμενοι οι τρεις δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των ανευρεθέντων και η Αστυνομία τους συνέλαβε για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ακολούθως εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψή τους, στη βάση μαρτυρίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων τεσσάρων κατοικιών και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ 12ης και 13ης Αυγούστου 2018 στην επαρχία Λάρνακας.

Η περιουσία που εντοπίστηκε στην κατοικία του 42χρονου κατακρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις, αφού διερευνάται κατά πόσον αποτελεί προϊόν κλοπής.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει των δικαστικών ενταλμάτων και αύριο αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X