ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε λειτουργό του Υπουργείου Εσωτερικών

Κατηγορείται ότι «έφαγε» χρήματα για έκδοση διαβατηρίου

Μετά από σοβαρή καταγγελία από πολίτη εναντίον του, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε λειτουργό του Υπουργείου Εσωτερικών, στην Πάφο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συναδέλφου, Ντόρας Χριστοδούλου, στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», ο λειτουργός καταγγέλθηκε από Ελληνοκύπριο, νυμφευμένο με αλλοδαπή, ότι πλήρωσε στον κατηγορούμενο το ποσό των 2000 ευρώ, για την έκδοση διαβατηρίου στην σύζυγό του, χωρίς ωστόσο εκείνος να το πράξει. Το διαβατήριο θα εκδιδόταν σε συνεργασία με δύο ιδιώτες, οι οποίοι επίσης τελούν υπό σύλληψη.

Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον των τριών, οι οποίοι πιθανολογείται ότι λειτουργούν ως κύκλωμα. Οι ανακρίσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα, διήρκεσαν μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ιδιώτες έφεραν σε επαφή τον σύζυγο της αλλοδαπής, με τον λειτουργό του ΥΠΕΣ.

Πιθανόν, και αρχαιοκαπηλία

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι έρευνες για το συγκεκριμένο θέμα, δεν αποκλείεται να φέρουν στο φως και υπόθεση παράνομης κατοχής και εμπορίας αρχαίων αντικειμένων, συγκεκριμένα, δύο αμφορέων. Μάλιστα, ενδέχεται να συνδέονται με καταγγελία του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X