ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε 32χρονο για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της πρώην του

Η μαρτυρία τον έβαλε σε μπελάδες

Στη σύλληψη 32χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.


Τρεις νεκροί μετά τα Χριστουγεννιάτικα φαγοπότια στην Λεμεσό


Ο εμπρησμός διαπράχθηκε στις 5 του περασμένου Νοεμβρίου, γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα, όταν τέθηκε κακόβουλα, όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις που έγιναν, φωτιά σε αυτοκίνητο 25χρονης, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε δρόμο στην επαρχία Λευκωσίας.

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.


Εγκαταλείπει εν ψυχρώ τον σκύλο του στην μέση του δρόμου (Vid)


Μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του 32χρονου στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε εναντίον του Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 5.25 χθες το απόγευμα, από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.


Έγινε «σκνίπα», πήρε τιμόνι και ξερίζωσε τον πάσσαλο


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος διατηρούσε σχέση με την νεαρή στο πρόσφατο παρελθόν και λόγω της συγκεκριμένης σχέσης προκύπτει η υποψία εναντίον του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X