ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε 32χρονο για παιδική πορνογραφία

Τον εντόπισαν μετά από πληροφορία της Europol

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, για την οποία συνελήφθη σήμερα 32χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία μέσω της Europol, η οποία ανέφερε πως χρήστης του διαδικτύου σχετίζεται με ένα αρχείο φωτογραφίας με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Αφού μετά από εξετάσεις που έγιναν, εξακριβώθηκε ότι ο πιο πάνω χρήστης του διαδικτύου είναι ο 32χρονος, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων της Αστυνομίας, ερεύνησαν το πρωί σήμερα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, την οικία του 32χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, όπου εντόπισαν σε ένα σκληρό δίσκο φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων, αριθμό αρχείων φωτογραφίας με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο πιο πάνω σκληρός δίσκος, καθώς και ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένα κινητό τηλέφωνο, που επίσης εντοπίστηκαν εντός της οικίας, κατασχέθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 32χρονος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 11.40π.μ., σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X