ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε 24χρονο για την διάρρηξη στο ΓΝ Πάφου

Ο ύποπτος εντοπίστηκε κρυμμένος κάτω από τραπέζι

Υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής και υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κτιρίου, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου εναντίον 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ από μέλη της Αστυνομίας.

 

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή 8 Απριλίου, 2018, γύρω στις 10:10 το πρωί, 59χρονος εργαζόμενος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι λίγο προηγουμένως, γύρω στις 9:45, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο να βρίσκεται κάτω από τραπέζι που βρισκόταν έξω από γραφείο του νοσοκομείου. Όταν το πρόσωπο αυτό αντιλήφθηκε τον 59χρονο, επιτέθηκε εναντίον του σπρώχνοντας τον και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

 

Ο 59χρονος εξετάστηκε από επί καθήκοντι ιατρό στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και διαπιστώθηκε ότι από την πιο πάνω επίθεση υπέστη εκδορές στο αριστερό χέρι και στο αριστερό του πόδι.

Ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, λίγο αργότερα, την ίδια μέρα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 5 και 8 Απριλίου, 2018, διαρρήχθηκε το ιατρείο της και κλάπηκαν από αυτό ένα πιεσόμετρο, δύο θερμόμετρα, ένα ωτοσκόπιο και ένα στηθοσκόπιο.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει απόπειρα διάρρηξης του πιο πάνω αναφερόμενου γραφείου, καθώς και διάρρηξη του πιο πάνω ιατρείου με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου. Από τις δύο σκηνές διάρρηξης τα μέλη της Αστυνομίας παρέλαβαν αριθμό τεκμηρίων για περαιτέρω εξετάσεις.

Κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 24χρονου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 7:25 χθες βράδυ από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X