ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες από λάθος στην σύζυγο ποδοσφαιριστή της Δόξας (vid)

Δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν και προκλήθηκε ένταση

Ο χαμός προκλήθηκε την Τετάρτη στην περιοχή Μακεδονίτισσας στην Λευκωσία, όταν Αστυνομικοί συνέλαβαν από λάθος την σύζυγο του ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς, Λουΐς Κάρλος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ελήφθη πληροφορία ότι στο σημείο όπου διαδραματίστηκε το περιστατικό, γινόταν παράνομη διακίνηση αλλοδαπών. Τότε, τα μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν για διερεύνηση της πληροφορίας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο σημείο, είδαν την συγκεκριμένη κοπέλα να περπατά στον δρόμο. Την ανέκοψαν για έλεγχο, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατή η συνεννόηση μαζί της, λόγω του ότι δεν μιλά ούτε αγγλικά. Τότε, την συνέλαβαν, όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις, μέχρι να εξακριβωθούν τα στοιχεία της.

Παρ' όλ' αυτά, σύντομα, κατέστη δυνατή η συνεννόηση μαζί της και το περιστατικό έληξε.

Ξεκαθαρίζει την θέση της η Αστυνομία

Μετά το περιστατικό, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρει τα εξής:

«Αναφορικά με βίντεο, που αναρτήθηκε σήμερα σε αθλητική, ενημερωτική ιστοσελίδα, σχετικά με έλεγχο από δύο μέλη της Αστυνομίας σε γυναίκα, η Αστυνομία αναφέρει ότι:

Λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες οδηγίες, το όλο θέμα θα τεθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο, να τύχει διερεύνησης από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X