ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χείμαρρος» ο Φαίδωνας: Τηλεφώνησαν σε έμπορο ναρκωτικών να πάει σπίτι για να τον ερευνήσουν

Ανάγκασαν κρατούμενο να κάνει καυτό μπάνιο με καυτό νερό

«Χείμαρρος» εμφανίστηκε για άλλη μια φορά, ο Δήμαρχος Πάφου, εναντίον των χειρισμών της Αστυνομίας, επί πολλών θεμάτων και, κυρίως, επί της καταγγελίας του σε σχέση με τις προσπάθειες που γίνονται από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ότι προσπαθούν να βρουν μαρτυρία εναντίον του για εξύβριση των υπόπτων για την βόμβα στο όχημα της μητέρας του.

Διαβάστε, επίσης: Ξανακτύπησε ο Φαίδωνας: Νέο post για την Αστυνομία (Pic)

Όπως είπε ο κ. Φαίδωνος, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου, πληροφορήθηκε ότι οι ύποπτοι τον κατήγγειλαν για εξύβριση εναντίον τους, καθώς και την σύζυγο του ενός, όταν τους επισκέφθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Μάλιστα, όπως είπε, μετά από την συγκεκριμένη καταγγελία, από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, ασκούνται πιέσεις σε αστυνομικούς στην Πάφο, για να καταθέσουν εναντίον του.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του, φέρεται να είπαν σε αστυνομικό ότι αν κατέθετε εναντίον του, θα το εκτιμούσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ακολούθως, άφησε νέες αιχμές κατά της Αστυνομίας, αναφέροντας ότι είχαν ενημερώσει γνωστό έμπορο ναρκωτικών στην Χλώρακα ότι θα ερευνούσαν το σπίτι του, γι’ αυτό του ζήτησαν να είναι παρών.

Αιχμές και κατά των Φυλακών

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε το Τμήμα Φυλακών, για το οποίο επανέλαβε τις καταγγελίες του για ελεύθερη χρήση κινητών τηλεφώνων από τους κατάδικους, καθώς και τις πτήσεις drone μέσα στις Φυλακές, για την μεταφορά των συσκευών, αλλά και ναρκωτικών. Όπως είπε, ενώ τον διέψευδε η Αστυνομία, ο ίδιος γνωρίζει πως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου, τυγχάνουν εκπαίδευσης σε συστήματα anti-drone, ενώ έχουν εφοδιαστεί και με ανάλογης τεχνολογίας αυτοκίνητο.

Επίσης, έκανε λόγο για έρευνες στις Κεντρικές Φυλακές, το τριήμερο του Κατακλυσμού, κατά το οποίο εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα σε πτέρυγα. Τέλος, προέτρεψε την Αστυνομία να μην προσπαθήσει να τον διαψεύσει, καθώς κατέχει φωτογραφικό υλικό από τα όσα προέκυψαν από τις έρευνες.

Τέλος, ο κ. Φαίδωνος αποκάλυψε τον εξαναγκασμό κρατουμένου στις Κεντρικές Φυλακές, σε καυτό μπάνιο, που του προκάλεσε εγκαύματα στο σώμα. Όταν θέλησε να μεταβεί στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου για καταγγελία, δέχθηκε απειλές ώστε να μην καταθέσει.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση