ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξανά σκόνη στην ατμόσφαιρα, ξανά πτώση της θερμοκρασίας

Περίεργα μοτίβα μας κάνει ο καιρός

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι την Πέμπτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις πρώτες πρωινές ώρες δυνατό να παρατηρείται αραιή ομίχλη, τοπικά στο εσωτερικό, που σύντομα θα διαλυθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά στα νότια τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Στα δυτικά, το απόγευμα, θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα προσήνεμα και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή αλλά στα ψηλότερα ορεινά θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά από το απόγευμα θα παρατηρηθούν σταδιακά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Το βράδυ πιθανό να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X