ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλασμός το βράδυ στη Λευκωσία – Πλημμύρισε η πρωτεύουσα (pics,vid)

Κλειστοί δρόμοι λόγω κακοκαιρίας

Καταιγίδα ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (3/12) στη Λευκωσία.

Χαλαζόπτωση με δυνατές βροχές και καταιγίδες έκαναν την νύκτα μέρα, μάλιστα αρκετοί δρόμοι είναι κλειστοί ενώ τα έντονα καιρικά φαινόμενα παρατηρήθηκαν και σε περιοχές της Λεμεσού.

 

Ανακοίνωση Αστυνομίας

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης , στην επαρχία Λευκωσίας, οι πιο κάτω δρόμοι είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

Λεωφόρος Λάρνακος,

Οδός Αμμοχώστου (παρά το Σομπάζ),

Οδός Αλεξανδρουπόλεως (Στρόβολο),

Επίσης, τα φώτα τροχαίας (Πρώην υπεραγορά Ορφανίδη) παρουσιάζουν βλάβη.

Σε αρκετές περιοχές το οδόστρωμα είναι ολισθηρό με λάσπες και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στην επαρχία Λεμεσού, οι δρόμοι Παλώδειας – Αγρού, Αγίας Παρασκευής – Αγρού και Λάνειας – Τριμίκλινης, έχουν καταστεί επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η δύναμη δέχεται από χθες βράδυ δεκάδες κλήσεις.

Μάλιστα όπως δήλωσε συνεργεία είναι έξω και προσπαθούν να επιλύσουν ιεραρχικά τα προβλήματα που άφησε πίσω της η θεομηνία.

Οι κλήσεις αφορούσαν πλημμυρισμένα υποστατικά, ρυμουλκήσεις οχημάτων αλλά και διασώσεις ατόμων που εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους.

 

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 και παροδικά τοπικά µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια, ανατολικά και δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα βόρεια παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Τοπικά η βροχόπτωση µπορεί να είναι έντονη. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ και παροδικά µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X