ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλασμός κυρίου στην Επταγώνια-Άστατος τις επόμενες ώρες ο καιρός

Δείτε το βίντεο

Άρχισαν από νωρίς το μεσημέρι οι έντονες βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της Κύπρου, όπως προβλεπόταν σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.

Σε κάποιες περιοχές μάλιστα τα φαινόμενα ήταν ιδιαίτερα έντονο, όπως στην Επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην Επταγώνια, όπου σημειώθηκαν έντονες βροχές αλλά και χαλάζι.

Το βίντεο του Kitasweather είναι ενδεικτικό για την κατάσταση που επικρατούσε.

Η πρόγνωση του καιρού

Το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά, στα νότια, στα ορεινά και περιοχές ανατολικά του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, ενώ σε καταιγίδα πιθανό να ενισχύονται παροδικά σε ισχυρούς 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, αρχικά στα δυτικά και αργότερα στα ορεινά και ανατολικά του Tροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3, σταδιακά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, από τις πρώτες πρωινές ώρες ο καιρός θα καταστεί τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και νοτιοδυτικά, ενώ προοδευτικά θα επηρεαστούν και οι υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση