ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαλασμός Κυρίου» προβλέπεται για αύριο και επηρεάζονται Καρναβαλίστικες εκδηλώσεις

Ο καιρός χάλασε τα σχέδια των Παφιτών

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπονται για αύριο Σάββατο, η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Αρμάτων και Ομάδων μετατίθεται για μεθαύριο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 3.00 μ.μ., στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο.

Διαβάστε επίσης: Κίτρινος Συναγερμός από την Μετεωρολογική Υπηρεσία

Ο Δήμος Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, καλεί το κοινό να δώσει μαζικά το παρόν του στην μεγάλη αυτή εκδήλωση του Παφίτικου Καρναβαλιού, στη όμορφη αυτή γιορτή του κεφιού, της χαράς και της διασκέδασης.

Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Βαρομετρικό χαμηλό, με κέντρο νότια και αργότερα νοτιοανατολικά της Κύπρου, θα επηρεάσει την περιοχή απόψε και αύριο. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, που αναμένεται αύριο να υποχωρήσει.

Απόψε ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργότερα, τοπικά οι βροχές δυνατό να είναι έντονες ή παρατεταμένες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ή και στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά οι βροχές δυνατό να είναι έντονες ή παρατεταμένες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να χιονίζει κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί θα υπάρχει τοπικά παγετός.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X