ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλάει ο καιρός από σήμερα

Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, δεν αποκλείεται να σημειωθούν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Λεμεσός: Πρώτα έκλεψαν το αυτοκίνητο, μετά το πυρπόλησαν


Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Nicosia Mall: Αυτά είναι τα καταστήματα που διαθέτει (λίστα,χάρτης, pics)


Την Πέμπτη, θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένονται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή παραμένοντας λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.


Πάφος - Λιποθυμία μαθητή: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του


Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X