ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλά ο καιρός το απόγευμα: Καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευµα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και τα ανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανόν να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη εκτός από τα ανατολικά παράλια που θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, στα ορεινά, στο εσωτερικό και τοπικά στα νότια και ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που την Πέµπτη και το Σάββατο ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο την Πέµπτη και την Παρασκευή, για να παραµείνει στα ίδια επίπεδα το Σάββατο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση