ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλά ο καιρός απόψε - Βροχές, καταιγίδες και πολλά μποφόρ

Βελτιώνεται το σκηνικό αύριο

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Η σκόνη αναμένεται να υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι ως νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο θα υπάρχουν περίοδοι με αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι με αυξημένες νεφώσεις που αρχικά πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, καθώς και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, και τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ, ενώ σταδιακά στα βόρεια και ανατολικά παράλια θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και αρχικά στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν τοπικές βροχές καθώς και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά στα βόρεια και ανατολικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ενώ από το μεσημέρι της Πέμπτης χιόνι είναι πιθανό να σημειωθεί και σε ορεινές περιοχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση κατά το τριήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X