ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλάει από το απόγευμα ο καιρός

Μεμονωμένες καταιγίδες και ενδεχόμενο χιονόπτωσης στο Τρόοδος

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά τοπικά στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές σε αρκετές περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Αργότερα, όμως, ο καιρός θα σημειώσει σημαντική βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια παροδικά ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένη συννεφιά. Αρχικά, στα δυτικά και βόρεια παράλια αναμένονται κάποιες βροχές αλλά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το απόγευμα τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και ταραγμένη και παροδικά μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 17 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια αλλά το βράδυ βροχές αναμένονται και σε άλλες περιοχές.

Την Πέμπτη, νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, νωρίς το πρωί.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X