ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξάφρισαν κοσμηματοπωλείο στη Λάρνακα

Άγνωστης αξίας η λεία

Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο από το οποίο κλάπηκαν χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.50 τα ξημερώματα καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται σε πάροδο της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα, ότι ήχησε ο συναγερμός του καταστήματος του.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και του ΤΑΕ Λάρνακας και από έρευνες που διενήργησαν διεφάνη ότι οι δράστες παραβίασαν το ρόλεξ της βιτρίνας και απέκτησαν είσοδο στο κοσμηματοπωλείο αφού έσπασαν τον υαλοπίνακα της πόρτας του.

Οι δράστες έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά τόσο από τις βιτρίνες όσο και από προθήκες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του καταστήματος, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή γύρω από το κοσμηματοπωλείο και άρχισε έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν τεκμήρια που ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες.

Ταυτόχρονα διεξάγονται έρευνες στη γύρω περιοχή για εντοπισμό κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης σε άλλα καταστήματα και υποστατικά τα οποία ενδέχεται να κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών.

Το κοσμηματοπωλείο διαθέτει σύστημα συναγερμού αλλά όχι κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X