ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τυφώνας» Φαίδωνος! Γιατί τονίζει ότι θα θρηνήσουμε θύματα

Αιχμές Δημάρχου Πάφου κατά κάποιων μελών της Αστυνομίας

Ισχυρισμούς και αιχμές κατά κάποιων μελών της Αστυνομίας προέβαλε σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, καλώντας τη Δύναμη να λάβει μέτρα και να αποβάλει από τους κόλπους της άτομα που δεν τιμούν το αστυνομικό Σώμα.

Σε διάσκεψη Τύπου που έδωσε ο Δήμαρχος Πάφου εξέφρασε την ευχή να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας ο αστυνομικός που δέχτηκε τα πυρά των κακοποιών στον Ύψωνα, λέγοντας ότι θα θρηνήσουμε θύματα «εάν συνεχίζουν με τα ίδια μυαλά κάποιοι στην Αστυνομία», κατά την έκφρασή του.

Διαβάστε επίσης: Πιστολίδι Λεμεσού: Δήλωση «βόμβα» από Φαίδωνος για τον καταζητούμενο

Είπε ακόμα ότι έχει ενημερώσει την Αστυνομία, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και μίλησε δημόσια για συγκεκριμένο άτομο που ηγείται, σύμφωνα με τον ίδιον, ενός τεράστιου κυκλώματος στην πόλη και Επαρχία Πάφου με δραστηριότητες που αφορούν ναρκωτικά.

Ο κ. Φαίδωνος έκανε λόγο για «υπόθαλψη εμπόρων ναρκωτικών», ενώ ισχυρίστηκε ότι το άτομο αυτό βρίσκεται πίσω από την επίθεση εναντίον Εισαγγελέα των Επαρχιακών Δικαστηρίων Πάφου.

Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε και στα ναρκοτέστ στην Πάφο, υποστηρίζοντας ότι η δράση του ατόμου αυτού είναι γνωστή στην Αστυνομία. Προέβαλε επίσης τον ισχυρισμό ότι υπάρχουν μέλη στο αστυνομικό Σώμα που καταστρέφουν τη δουλειά που επιτελεί η πλειοψηφία των μελών του Σώματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X