ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνουν τον βοηθό του Καλογερίδη για να ολοκληρωθεί το παζλ

Η Αστυνομία θέλει να φτάσει σε πλήρη εξιχνίαση

Οι προσπάθειες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στη σύλληψη του Χάρη Σαρίδη, του δεύτερου καταζητούμενου για τη ληστεία στο υποκατάστημα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, στον Άγιο Αθανάσιο, ανέφερε ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, χωρίς να επιβεβαιώνει πληροφορίες για παραδοχή του συλληφθέντα Χαράλαμπου Καλογερίδη, ο οποίος τέθηκε σήμερα υπό 8ήμερη κράτηση.

Σε δηλώσεις του στην ΑΔΕ Λεμεσού, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσωποκράτησης του 33χρονου Χαράλαμπου Καλογερίδη, που συνελήφθη χθες στη Λάρνακα, ο κ.Σωτηριάδης είπε πως αποφασίστηκε όπως η αυτή γίνει κεκλεισμένων των θυρών για καθαρά λόγους ασφαλείας.

"Ο Καλογερίδης οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, και η διαδικασία προσωποκράτησης έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ενώ οι λόγοι είναι λόγοι ασφαλείας και μόνο", ανέφερε συγκεκριμένα.

Σε ερώτηση κατά πόσο ο ίδιος εκφράζει φόβους για τη ζωή του, ο κ.Σωτηριάδης αρκέστηκε να πει ότι, η Αστυνομία έκρινε όπως η διαδικασία διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αίτημα και της υπεράσπισης.

"Τώρα απομένει η πλήρης εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης και συνεχίζει να καταζητείται ακόμη ο Χάρης Σαρίδης, ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή διαφεύγει της σύλληψης", ανέφερε, και πρόσθεσε ότι "οι προσπάθειες της Αστυνομίας επικεντρώνονται προς αυτό".

Κληθείς να επιβεβαιώσει δημοσιεύματα ότι ο 33χρονος έχει παραδεχθεί τη διάπραξη της ληστείας, στις 6 Μαρτίου 2018, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού είπε πως το μόνο που μπορεί να αναφέρει είναι ότι "ανακρίνεται επισταμένα από την ανακριτική ομάδα και οι εξετάσεις και έρευνες συνεχίζονται σε μια προσπάθεια πλήρους διαλεύκανσης της υπόθεσης".

Υπενθύμισε ακόμη πως η σύλληψη του Καλογερίδη έγινε έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση από μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και της ΑΔΕ Λάρνακας, τα οποία εντόπισαν τον καταζητούμενο σε διαμέρισμα συγγενικών του προσώπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X