ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τώρα μαζί μου τελειώσαμε. Ώρα ν’ αρχίσω μαζί τους»

Το ξέσπασμα του Θεμιστοκλέους

Μετά την πρόσφατη καταδίκη του για τροχαία αδικήματα, ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, ξέσπασε μέσω facebook, κατά της Γενικής Εισαγγελίας, εναντίον της οποίας υπόσχεται ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο κ. Θεμιστοκλέους κάνει λόγο για μένος εναντίον του εκ μέρους της Γενικής Εισαγγελίας, η οποία θεώρησε πως έπρεπε να τον διώξει εκ νέου, ακόμα κι αν είχε καταδικαστεί ξανά για τα ίδια ατυχήματα.

Όπως λέει, τώρα θα αποκαλύψει την αλήθεια, για αυτή την «απίστευτη και παγκόσμια πρωτόγνωρη υπόθεση, την ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ για τροχαίες παραβάσεις».

Αυτούσιο το κείμενο του πρώην βουλευτή:

«Φίλες και Φίλοι,
Παρανόμησα, διώχτηκα, δικάστηκα και καταδικάστηκα. Πλήρωσα και πληρώνω τα εγκλήματά μου.
Μέχρι εδώ κανένα – απολύτως κανένα – παράπονο. Εξ άλλου αυτό γινόταν αν όχι για όλους τουλάχιστον για κάποιους βουλευτές μετά τη λήξη της θητείας τους.
Και αυτό έγινε και μαζί μου για 2 τροχαίες παραβάσεις που καταγγέλθηκα στην πρώτη μου θητεία και δικάστηκα χωρίς να προβάλω ή να επικαλεστώ τη βουλευτική μου ασυλία στη δεύτερη μου θητεία.
Μάλιστα να πούμε εδώ ότι η Γενική Εισαγγελία, επί προηγούμενου Γενικού Εισαγγελέα, τυφλωμένη από το πάθος και το μένος της εναντίον μου και παρά το γεγονός ότι για αυτές τις 2 υποθέσεις δικάστηκα θεώρησε ορθόν και νομικά επιτρεπτό να με διώξει και για δεύτερη φορά για τις ίδιες υποθέσεις. Ο λόγος που τότε δεν κατήγγειλα δημοσίως αυτό το περιστατικό ήταν διότι κάποιοι λειτουργοί της Εισαγγελίας που υποχρεώθηκαν να προβούν σε αυτή την επαίσχυντη πράξη θα έχαναν τη δουλειά τους από αυτόν που τους την επέβαλε.
Τώρα μαζί μου τελειώσαμε. Ώρα ν’ αρχίσω μαζί τους. Ώρα ν’ αναδείξω και να υπερασπιστώ την αλήθεια.
Τώρα έχω την ευθύνη και το καθήκον να φωτίσω την άλλη πλευρά αυτής της απίστευτης και παγκόσμια πρωτόγνωρης υπόθεσης, της ΑΡΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ για τροχαίες παραβάσεις, μάλιστα χωρίς ποτέ να γίνω πρόξενος οποιουδήποτε σοβαρού ή θανατηφόρου δυστυχήματος, που με πολλή επιμέλεια και φροντίδα, επιτηδευμένα και δόλια, απάνθρωπα, άδικα και άτιμα κράτησαν σκοτεινή.
Είναι χρέος μου πρώτα – πρώτα προς την αλήθεια και το δημοκρατικό μας πολίτευμα, εκ δευτέρου χρέος μου προς όσους με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους και κατά τρίτον προς την οικογένεια μου και ιδίως την κόρη μου.
Κατά συνέπεια, από τις επόμενες μέρες θα αρχίσω να αναρτώ όσα εγώ κρίνω για τους πιο πάνω λόγους και σκοπούς.
Και βεβαίως νοείται ότι αυτή η προσπάθεια απευθύνεται κατά βάση σε όσες και όσους θα ήθελαν να άκουγαν ή να διάβαζαν και την άλλη άποψη, την άλλη θέση.

Υ.Γ.
1)Όσες κι όσοι εκ των διαδικτυακών μου φίλων είναι δικηγόροι ή τέλος πάντων εργοδοτούνται στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης της πατρίδας μας καλό θα ήταν να αποφεύγουν πράξεις επιδοκιμασίας τουτέστιν LIKE για να μην τιμωρηθούν από την αθέατη και σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.
2)Νοείται ότι είμαι έτοιμος να απαντήσω δημοσίως κάθε απορία ή ερώτημα μου τεθεί.»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X