ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Υπό κράτηση ο 37χρονος

Τον καταζητούσαν για σωρεία υποθέσεων

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 37χρονου, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης από την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στη Γερμασόγεια, ενώ από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του, πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης μεικτού βάρους 4 γραμμαρίων, άσπρη κρυσταλλική ουσία μεταμφεταμίνης, μεικτού βάρους περίπου 12 γραμμαρίων, καθώς και χρηματικό ποσό.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο του, εντοπίστηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που είχε κλαπεί στις 24 Μαΐου, από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό δρόμο, στην επαρχία Λεμεσού. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής αεροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα που σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία διαπράχθηκαν στις 28 Ιουνίου, 2017, στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, η Υ.ΚΑ.Ν. (Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Νωρίτερα: 

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής αεροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα που σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία διαπράχθηκαν στις 28 Ιουνίου, 2017, στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4:00 το απόγευμα χθες, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, εντόπισαν τον 37χρονο και προχώρησαν στη σύλληψη του, στη βάση Δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Σε έρευνα που ακολούθησε της σύλληψης του, στην κατοχή του 37χρονου εντοπίστηκε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης μεικτού βάρους 4 γραμμαρίων και άσπρη κρυσταλλική ουσία μεταμφεταμίνης μεικτού βάρους 12 γραμμαρίων περίπου και χρηματικό ποσό.

Ακολούθησε έρευνα στο χώρο διαμονής του 37χρονου, όπου εντοπίστηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που είχε κλαπεί στις 24 του περασμένου Μαΐου, από αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό δρόμο, στην επαρχία Λεμεσού.λυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού, η Υ.ΚΑ.Ν. (Κλιμάκιο Λεμεσού) και ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζουν τις εξετάσεις.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα αδικήματα που καταζητείτο ο 37χρονος

Η Αστυνομία τον καταζητεί σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις Παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και τάξεως Β, Παράνομης κατοχής αεροβόλου πιστολιού, Παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και Παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 28 Ιουνίου, 2017, στην Λεμεσό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X