ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάκωσαν ιερέα να επιδίδεται σε… εξωσυζυγικές δραστηριότητες!

Καταπάτησε το «Ου μοιχεύσεις»

Μια από τις δέκα εντολές και συγκεκριμένα αυτή του «Ου μοιχεύσεις» κατηγορείται ότι καταπάτησε ιερέας, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον της Ιεράς Συνόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Φιλελεύθερος, ο εν λόγω ιερέας φέρεται να διατηρούσε στενές, έως πολύ στενές σχέσεις, με παντρεμένη γυναίκα.

Η καταγγελία, που έφερε τον κληρικό να παραβιάζει την έκτη εντολή («ου μοιχεύσεις»), προήλθε από τον σύντροφο της νεαρής γυναίκας, ο οποίος αποτάθηκε στον μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο.

Ο Πάφου Γεώργιος μετέβη στον χώρο όπου ο ιερέας και ερωμένη φέρονταν να συνευρίσκονται, όπου έγινε αντιληπτό το όχημα του (κατά τας γραφάς) ατίθασου ιερέα.

Ο ιερέας, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά, εξήλθε της ερωτικής φωλιάς και όπως διέρρευσε, όλες οι ενδείξεις, το παρουσιαστικό και οι αντιδράσεις του συνέκλιναν ή και συνηγορούσαν στο ότι η αναστάτωση προερχόταν μάλλον από πράξεις παρά από παραλείψεις του ιερέως.

Η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον της Ιεράς Συνόδου εδώ και καιρό, όπου και εκκρεμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, το όλο θέμα δεν αποκλείεται να τεθεί προσεχώς ενώπιον της Ιεράς Συνόδου, προκειμένου να ληφθεί απόφαση ως προς το τι δέον γενέσθαι. Ύστερα και από τα τελευταία γεγονότα, μέλη της Συνόδου δεν αποκλείεται να θέσουν θέμα λήψης τελεσίδικης απόφασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X