ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάκωσαν 29χρονο για ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο

Τον «καίει» μαρτυρία

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούλιο, στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, στις 29 Ιουλίου, 2018, γύρω στις 11.50π.μ., καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπάλληλο ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται στην επαρχία Πάφου, ότι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου και υπό την απειλή πιστολιού προσπάθησε να αποσπάσει τα χρήματα του ταμείου από τον υπάλληλο που εργαζόταν στο γραφείο υποδοχής του ξενοδοχείου.

Διαβάστε επίσης: Ανήλικοι, ναρκωτικά και ξυλοδαρμός αστυνομικού στην Πάφο

Ο υπάλληλος του γραφείου υποδοχής απέσπασε το πιστόλι από τον ύποπτο, ο οποίος τράπηκε σε φυγή χωρίς να καταφέρει να κλέψει τα χρήματα.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν την ίδια μέρα εξετάσεις στη σκηνή, ενώ παρέλαβαν το πιστόλι που κρατούσε ο δράστης, το οποίο όπως διαφάνηκε είναι ομοίωμα πιστολιού.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 11.15 χθες το βράδυ από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X