ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Τσάκωσαν 15χρονο με κλεμμένο μοτοποδήλατο στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε να το οδηγεί

Μοτοποδήλατο το οποίο είχε κλαπεί εντοπίστηκε να οδηγεί 15χρονος σε δρόμο στην Λάρνακα, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον νεαρό και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, το μοτοποδήλατο, αξίας 500 ευρώ, 49 κυβικών, είχε κλαπεί το απόγευμα στις 3 Φεβρουαρίου, 2019, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του ιδιοκτήτη του, στην Λάρνακα. Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο ιδιοκτήτης του μοτοποδηλάτου κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία.

Ο 15χρονος οδηγούσε το μοτοποδήλατο χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το όχημα και χωρίς πινακίδες εγγραφής.


«Ντου» σε ινστιτούτο αισθητικής και μασάζ στη Λεμεσό


Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού, ο οποίος οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου στην παρουσία του πατέρα του, κατηγορήθηκε γραπτώς για τροχαία αδικήματα, καθώς και για τα αδικήματα της κλοπής και κλεπταποδοχής, ενώ ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Νωρίτερα σήμερα, γύρω στις 9.40 το πρωί, τα μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, ανέκοψαν για τροχονομικό έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 34χρονος σε δρόμο στην Λάρνακα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 34χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του χωρίς πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας του οχήματος και χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το όχημα του, αφού αυτή είχε λήξει στις 30 Ιουνίου, 2018.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X