ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τσακωμένοι» με την γυμναστική οι υποψήφιοι για την Αστυνομία

Ένα μεγάλο ποσοστό κόβεται ή αποκλείεται από τις εξετάσεις

Υστερούν στις αθλητικές δοκιμασίες, σχεδόν οι μισοί εκ των υποψηφίων για την Αστυνομία, σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», το 40% των υποψηφίων πιάστηκε απροετοίμαστο, γι’ αυτό και δεν πέρασε. Συγκεκριμένα, από τα 1500 άτομα που παρακάθισαν στις γραπτές εξετάσεις, τις αθλητικές πέρασαν μόνο 491.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι περισσότεροι δεν περνούν λόγω δείκτη μάζας σώματος. Οι υποψήφιοι Αστυνομικοί πρέπει να έχουν συγκεκριμένο δείκτη μάζας σώματος, γι’ αυτό όσοι έχουν περιττά κιλά, αποκλείονται από την διαδικασία. Άλλοι παράγοντες για τους οποίους κόπηκαν υποψήφιοι, είναι η αντοχή και η δύναμη χειρός.

Οι διαδικασίες

Σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις της Βουλής, όλοι οι υποψήφιοι, άντρες και γυναίκες, θα πρέπει να περάσουν από συγκεκριμένες δοκιμασίες σε συγκεκριμένο χρόνο, αλλιώς αποκλείονται αυτόματα.

Για την ώρα, έχει περάσει το 80% των υποψηφίων από τις δοκιμασίες, ενώ μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, θα έχουν περάσει όλοι. Στην συνέχεια, θα περάσουν από ψυχομετρικά τεστ, για να διαφανεί κατά πόσον είναι επιρρεπείς σε θέματα διαφθοράς.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X