ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο στο Ακάκι: «Μίλησε» η νεκροτομή για τον Χατζηιακώβου

Τι ανέφερε o Ιατροδικαστής στο 24news

Γιάννος Λύτρας

Διενεργήθηκε την Παρασκευή η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 24χρονου Παναγιώτη Χατζηιακώβου, από τα Λειβάδια Λάρνακας, που βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Πέμπτης στο Ακάκι.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, Νικόλα Χαραλάμπους, ο οποίος διενήργησε την νεκροτομή, ο θάνατος του μοτοσικλετιστή, οφείλεται σε πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους, έχουν ληφθεί δείγματα, τα οποία θα σταλούν για τοξικολογικές εξετάσεις.

Τα γεγονότα

Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο Χατζηιακώβου έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που επιχειρούσε να εισέλθει σε πρατήριο καυσίμων στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στο Ακάκι. Η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Τραγική ειρωνία, σύμφωνα με το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, αποτελεί το γεγονός ότι ο μοτοσικλετιστής είχε μόλις αγοράσει την μοιραία μοτοσικλέτα, αλλά δεν πρόλαβε να την χαρεί.

Οδηγός του οχήματος ήταν 49χρονη από το Ακάκι, η οποία διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Η 49χρονη υποβλήθηκε σε άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X