ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραυματισμός μοτοσικλετιστή αστυνομικού μετά από καταδίωξη

Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μοτοσικλετιστής αστυνομικός που τραυματίστηκε σε δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δέκα το πρωί μέλος της Αστυνομίας που υπηρετεί στον Ειδικό Ουλαμό Μοτοσικλετιστών (ΕΟΜΟ) του Αρχηγείου οδηγούσε την υπηρεσιακή του μοτοσικλέτα, μαζί με άλλο συνάδελφο του, στη Λεωφόρο Γιάννη Κρανιδιώτη, από το κυκλικό κόμβο της Σαλαμίνας με κατεύθυνση τη Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο αστυνομικός ακολουθούσε άσπρη μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, χωρίς πινακίδες εγγραφής με συνοδηγό κοπέλα η οποία δεν έφερε κράνος ασφαλείας.

Το μέλος της Δύναμης που βρισκόταν πιο κοντά στη μοτοσικλέτα έκανε νόημα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει.

Από την ενέργεια του οδηγού της μοτοσικλέτας να αναπτύξει ταχύτητα, ο αστυνομικός έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να κτυπήσει και να τραυματιστεί.

Με ασθενοφόρο ο αστυνομικός διακομίστηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα αγκώνα και κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα.

Επί τόπου μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας και της τροχαίας και προέβησαν σε έρευνες προς εντοπισμό των επιβατών της μοτοσικλέτας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X