ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο στην Λάρνακα: Έχασε την μάχη ο Ανδρέας Πιερίδης

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο, γιορτινές μέρες

Υπέκυψε στα τραύματά του, ο 48χρονος Ανδρέας Πιερίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα την περασμένη Παρασκευή, σε τροχαίο ατύχημα στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Τετάρτης, εξεδόθη πιστοποιητικό θανάτου από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, εδώ και πέντε μέρες. Οι γιατροί αποσύνδεσαν την μηχανική υποστήριξη από τον 48χρονο, ο οποίος ήταν κλινικά νεκρός, από την πρώτη στιγμή.

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις εννέα χθες βράδυ 50χρονος, κάτοικος Πύλας, οδηγούσε το διπλοκάμπινο αυτοκίνητο του στην Οδό Ιθάκης στη τουριστική περιοχή Ορόκλινης με πορεία το δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Στην προσπάθεια του να διασταυρώσει το δρόμο για να πάει ευθεία, ανέκοψε την πορεία σαλούν αυτοκινήτου που ερχόταν από τα αριστερά του με οδηγό άνδρα 48 χρόνων, κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος εκ πρώτης όψεως δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Από την τροχαία σύγκρουση ο 48χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίστηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X