ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο στην Αλάμπρα: Φορτηγό ανατράπηκε - Δύο τραυματίες

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ σήμερα, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, το οποίο είχε κλείσει προσωρινά μετά τις 5.30 το απόγευμα, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου.


Την ξάφρισε η φιλοξενούμενη της


Νωρίτερα:

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (18/11) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού, προς Λεμεσό, παρά την έξοδο Αλάμπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία φορτηγό κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται συγκρούστηκε με σαλούν όχημα και ανατράπηκε.


Κρύα βραδιά απόψε - Πότε αναμένονται βροχές


Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου ενώ το σαλούν ακινητοποιήθηκε στην δεξιά ως εκ τούτου ο δρόμος είναι κλειστός και οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν την έξοδο Αλάμπρας.

Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία είναι στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.


Ελ Τσάπο: Ο «Αλ Καπόνε» των ναρκωτικών - Σφαίρες, γυναίκες, 13 παιδιά και ένα δισ.


Ανακοίνωση Αστυνομίας: 

Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Αλάμπρα, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ φορτηγού οχήματος και σαλούν αυτοκινήτου, που συνέβη λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου, 2018.

Κατά τη σύγκρουση το φορτηγό όχημα ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, ενώ το σαλούν όχημα ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, με αποτέλεσμα οι δύο λωρίδες του δρόμου να αποκοπούν.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς την Αλάμπρα και να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της επόμενης εισόδου.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση