ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τριμερής Λευκωσίας: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και κλειστοί δρόμοι

Αστυνομία παντού για την ασφάλεια Τσίπρα και Νετανιάχου

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι αύριο 8 Μαΐου, 2018 λόγω της επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο του Ισραηλινού πρωθυπουργού κ. Βενιαμίν Νετανιάχου και του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Για το λόγο αυτό θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών και επιδείξει τη δέουσα υπομονή.

Το «μαύρο τέρας» εκατομμυρίων, το Drone, η δορυφορική μονάδα και τα high-tech συστήματα (pics)

Το διπλοκάμπινο «τέρας» του Σίσι

Υπενθυμίζουμε ότι, σε προηγούμενες επισκέψεις, σημαντικών ηγετών, στην Κύπρο, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Άξιο αναφοράς ήταν το μαύρο όχημα, που ήταν εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα ασφαλείας και εντεταγμένο στην φρουρά του Αιγύπτιου Προέδρου, Φατάχ Αλ Σίσι, ο οποίος βρέθηκε στην Κύπρο στις 21 Νοεμβρίου 2017.

Το μαύρο όχημα με την περίεργη όψη διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικών παρεμβολών ώστε να αποφευχθεί η ενεργοποίηση εκρηκτικών μέσω κινητού τηλεφώνου ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι χθες στο προεδρικό παρατηρήθηκαν κατά διαστήματα προβλήματα με το ασύρματο Ίντερνετ ενώ κάποια στιγμή επηρεάστηκαν και οι ασύρματες κάμερες.

Ένας Κομάντο - Βασιλιάς στην Κύπρο (vid)

Εξάλλου, δρακόντεια μέτρα ασφαλείας είχαν ληφθεί από την Αστυνομία και για την επίσκεψη του Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπτάλλα Ιμπν Χουσέιν, στις 16 Ιανουαρίου 2018. Η Αστυνομία είχε λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, με το ελικόπτερο να υπερίπτατο, ενώ πραγματοποιούνται και περιπολίες σε σημαντικά σημεία όπως κυκλικοί κόμβοι και γέφυρες.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X