ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τριήμερο ταλαιπωρίας για τους οδηγούς σε τρεις επαρχίες

Επηρεάζονται οι επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας

Τριήμερο ταλαιπωρίας φαίνεται πως έρχεται, για τους οδηγούς, σε συγκεκριμένα σημεία της Λευκωσίας, της Λεμεσού και της Λάρνακας, είτε λόγω οδικών εργασιών, είτε λόγω εκδηλώσεων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, με ανακοίνωσή του, επισημαίνει λεπτομερώς τους δρόμους και τις ώρες, κατά τις οποίες θα επηρεαστούν:

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη συμβολή της οδού Σιάφη με την ανάπτυξη του Παλιού Λιμανιού και τη μαρίνα Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 31/3/2018, μεταξύ των ωρών 06:30 - 11:30, στο πλαίσιο του πολεοδομικού έργου «Βελτίωση δρόμου που συνδέει τη Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού - Φάση Α», θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στη συμβολή της οδού Σιάφη με την είσοδο/έξοδο από/προς την ανάπτυξη του Παλιού Λιμανιού και τη μαρίνα Λεμεσού.

Κατά το στάδιο των εργασιών η είσοδος/έξοδος από/προς την ανάπτυξη του Παλιού Λιμανιού και τη μαρίνα Λεμεσού από την οδό Σαφή θα είναι κλειστή και η διακίνηση θα γίνεται μέσω της φωτοελεγχόμενης συμβολής της οδού Τζιελάλ Μπαγιάρ με το οδικό δίκτυο πρόσβασης της μαρίνας.

Διεξαγωγή τοπική πανήγυρις στην Περιστερώνα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1η Απριλίου, 2018, μεταξύ των ωρών 09:00 - 23:00, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ στην Περιστερώνα, θα πραγματοποιηθεί τοπική πανήγυρις.

Κατά τη διάρκεια της πανηγύρεως τμήμα της Λεωφόρου θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Λουκή Ακρίτα και Κωνσταντινουπόλεως.

Διεξαγωγή πασχαλινής εκδήλωσης στην Περιστερώνα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 8 Απριλίου, 2018, μεταξύ των ωρών 09:00 - 23:00,στηΛεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ στην Περιστερώνα, θα πραγματοποιηθεί πασχαλινή εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τμήμα της Λεωφόρου θα είναι κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Λουκή Ακρίτα και Κωνσταντινουπόλεως.

Εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης κατεστραμμένου ασφαλτικού οδοστρώματος

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 2/4/2018, μεταξύ των ωρών 08:00 - 15:00, σε τμήματα του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού πλησίον του χωριού Χοιροκοιτία, θα εκτελούνται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης κατεστραμμένου ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 50μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος STOP & GO.

Εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 1/4/2018, μεταξύ των ωρών 06:00 - 18:00, σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από τη συμβολή με την οδό Αναγνωστοπούλου μέχρι τη συμβολή με την οδό Αραούζου, θα εκτελούνται από ιδιώτη εργολάβο εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό όπου η τροχαία κίνηση θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Διευκρινίζεται ότι από τις 06:00 π.μ. μέχρι τις 10:00 π.μ. θα εκτελούνται εργασίες στη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Πάφου, περίοδο κατά την οποία η διακίνηση στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού από/προς ανατολική/δυτική κατεύθυνση θα διενεργείται κανονικά ενώ παράλληλα από την οδό Πάφου θα επιτρέπεται μόνο η διακίνηση προς τον Ύψωνα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X