ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι τρελές απαιτήσεις του Ρώσου με το super-yacht στην Κύπρο (Pics)

«Αλωνίζει» τις κυπριακές θάλασσες και κάνει... ζωάρα

Επιμέλεια: Γιάννος Λύτρας

Στον Ακάμα βρίσκεται αυτές τις μέρες, ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος, Andrey Melnichenko, ο οποίος αποφάσισε ότι δεν θα αφήσει περιοχή της Κύπρου, που δεν θα επισκεφθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι απαιτήσεις του είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, μέχρι που στέλνει άτομα της εμπιστοσύνης του, για να ελέγξουν τις ταβέρνες των περιοχών που βρίσκεται, κάθε φορά, προτού αποφασίσει να κλείσει τραπέζι. Και φυσικά, ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα για ποιοτικό φαγητό και εξυπηρέτηση.

Οι διατροφικές του απαιτήσεις, περιστρέφονται μόνο γύρω από το ψάρι.

Το απίστευτο yacht

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα το σκάφος, μήκους 468 μέτρων. Σήμερα είναι το μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο. Εκπρόσωποι του ναυπηγείου στο Kiel σημείωσαν ότι ο πελάτης τους, τούς ξεκαθάρισε ότι θέλει να ξεπεράσουν όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην παγκόσμια βιομηχανία σκαφών.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο μοναδικός σχεδιασμός του, καθώς και το τεράστιο μέγεθος του, έχει τραβήξει τα βλέμματα των παραθεριστών. Το σκάφος είναι με σημαία των Βερμούδων και έχει κατασκευαστεί το 2017.

Ο 45χρονος Andrey Melnichenko ελέγχει τα μερίδια μετοχών της EuroChem (90%), της Siberian Coal Energy Company (92,2%) και της εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Σιβηρίας (92,2%). Η περιουσία του εκτιμάται στα 13,2 δισ. Ευρώ. Εκτός από τα σκάφη του, αγαπά τη συλλογή ιμπρεσιονιστικών έργων ζωγραφικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X