ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρεις μέρες στο κελί 47χρονος Τουρκοκύπριος που ξυλοκόπησε Ελληνοκύπριο

Για την υπόθεση αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο

Πρόσωπο ηλικίας 47 χρόνων το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτησή του για τρείς ημέρες.

Τα γεγονότα

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 48χρονο από την επαρχία Λεμεσού ότι, γύρω στις 3.45 το απόγευμα της Τρίτης 21/8, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία, τον κτύπησαν με σιδερένιο λοστό. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αγρίδια της επαρχίας Λεμεσού.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπερούντας και στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 33, 47 και 39 χρόνων για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Ο 33χρονος και ο 47χρονος συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ο 39χρονος αναζητείται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγρού σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X