ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τράκαρε και ξεφορτώθηκε τα ναρκωτικά

Υπό κράτηση 21χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά ημερών εναντίον νεαρού, ηλικίας 21 ετών, από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό τη προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή ενός κιλού και 46 γραμμαρίων πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, καθώς και διάφορα τροχαία αδικήματα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στη μία σήμερα το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στην Οδό Κιλκίς, στη Λάρνακα, όπου εντόπισαν ένα 21χρονο, ο οποίος είχε εμπλακεί σε οδική σύγκρουση με τη μοτοσικλέτα του.

Κατά την άφιξη των μελών της ΥΚΑΝ στη σκηνή, ο 21χρονος φέρεται να προσπάθησε να αφαιρέσει από τη θήκη της μοτοσικλέτας του, ένα δέμα το οποίο μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι περιείχε περίπου 956 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ από περαιτέρω έρευνες στη σκηνή εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο μια νάιλον τσάντα, η οποία περιείχε γύρω στα 90 γραμμάρια κάνναβης.

Σύμφωνα με μαρτυρία η οποία διερευνάται από την Αστυνομία, ο 21χρονος είχε θεαθεί να ρίχνει τη τσάντα στο συγκεκριμένο σημείο, αμέσως μετά την οδική σύγκρουση.

Ο νεαρός τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες.

Εν τω μεταξύ η Αστυνομία αναζητεί για την ίδια υπόθεση νεαρό πρόσωπο ηλικίας 21 ετών από τη Λάρνακα, μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε ότι ο νεαρός ήταν συνοδηγός στη μοτοσικλέτα.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με την Τροχαία Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X