ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στο Kάππαρη! Τι εντόπισε η πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε ηλεκτρική μαγειρική εστία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 15ης Μαΐου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 16ης Μαΐου 2018 ανταποκρίθηκε σε 25 κλήσεις για βοήθεια, 14 πυρκαγιές και 11 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 18.10 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στη περιοχή Kάππαρη στο Παραλίμνι. Η κλήση αφορούσε έντονη οσμή καμένου από κλειδωμένο ισόγειο διαμέρισμα. Έγινε παραβίαση της κύριας θύρας για επίτευξη εισόδου στη παρουσία και της Αστυνομίας. Στο διαμέρισμα υπήρξε πυρκαγιά σε ηλεκτρική μαγειρική εστία η οποία έσβησε μόνη της πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Οι χώροι του διαμερίσματος επηρεάστηκαν από τους καπνούς της καύσης.

Μέσα στο διαμέρισμα ανευρέθηκε μία γυναίκα νεκρή. Στην σκηνή ανταποκρίθηκε ασθενοφόρο όχημα του νοσοκομείου και ιατροδικαστής για αυτοψία. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Από την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα δεν έφερε τραύματα στο σώμα της.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας θα διακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στις 12 το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στη σκηνή βρίσκονται από το πρωί άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας που διενεργούν εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία από την οποία ξεκίνησε ο καπνός και οδήγησε τελικά στο θάνατο της 37χρονης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση