ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στην Πάφο: 18χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μετά από βόλτα με τους γονείς της

Η νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της νεαρής στην Πέγεια

Φως στα αίτια του θανάτου νεαρής από τη Σκωτία, χθες, στην Πάφο, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργήσει στις 10 το πρωί η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η άτυχη νεαρή, ηλικίας 18 ετών, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την Αστυνομία, η οποία διέμενε μόνιμα με τους γονείς της στην Πέγεια, άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 18χρονη μετά την κατανάλωση φαγητού, στις 16:30 αποφάσισε να πάει έναν περίπατο και όταν στις 17:30 επέστρεψε στο σπίτι της αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η νεαρή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής στην Πέγεια. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η νεαρή είχε χαμηλούς σφυγμού , δυσκολία στην αναπνοή της και της χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως, επειδή δεν σημειώθηκε βελτίωση της υγείας της, στις 18:40 κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της από την επί καθήκοντι ιατρό.

Όπως ανέφεραν οι γονείς της στους ιατρούς, η νεαρή ήταν αλλεργική σε κάποια φαγητά και έπασχε από χρόνιο άσθμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X