ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό θανατηφόρο: Σοκάρουν τα ευρήματα της Ιατροδικαστή

Τι ανέφερε η Ελένη Αντωνίου

«Παγώνουν το αίμα» τα ευρήματα της Ιατροδικαστή, Ελένης Αντωνίου, η οποία διενήργησε την νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών των δύο άτυχων 11χρονων κοριτσιών, που βρήκαν τραγικό θάνατο εξαιτίας του τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Διαβάστε, επίσης: Διπλή τραγωδία: Ελεύθερη η 40χρονη οδηγός του μοιραίου οχήματος

Σύμφωνα με την κ. Αντωνίου, το ένα κορίτσι πέθανε από αιμορραγικό σοκ, που προκλήθηκε από θλάσεις στους πνεύμονες και στην καρδιά.

Το δεύτερο κοριτσάκι, που είχε καταπλακωθεί από το όχημα, υπέστη απεγκεφαλισμό, σύμφωνα με την Ιατροδικαστή.

Ελεύθερη η οδηγός

Ελεύθερη αφέθηκε η 40χρονη οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, εντός του οποίου βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο 11χρονα κορίτσια, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα ανακρίθηκε, ωστόσο οι εξετάσεις της Αστυνομίας και το ανακριτικό έργο θα συνεχιστούν.

Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί

Σύμφωνα με δηλώσεις του Βοηθού Διευθυντή της Τροχαίας Αρχηγείου, Χάρη Ευριπίδου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του οχήματος, αλλά και βάσει μαρτυριών μελών της Αστυνομίας που έσπευσαν στην σκηνή, το κουβούκλιο του αυτοκινήτου δεν έπαθε τόσο σοβαρές ζημιές, που μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο των επιβατών. Σημείωσε ότι «αν έμεναν μέσα οι επιβάτες, ίσως να μην τραυματίζονταν θανάσιμα».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X