ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγική κατάληξη - Έχασε τη μάχη ο 77χρονος που έπεσε από σκάλα

Άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Την τελευταία του πνοή άφησε στο ΓΝ Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν μετά από πτώση του από ύψος ο 77χρονος Γιάννης Ιωάννου από την Πάφο.

Ο 77χρονος αρχικά είχε διακομισθεί σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝ Πάφου μετά από πτώση του από ύψος τριών περίπου μέτρων. Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΓΝ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 11:30, την περασμένη Παρασκευή όταν ο 77χρονος, ενώ εκτελούσε εργασίες για την τοποθέτηση κεραμιδιών σε ιδιόκτητα διαμερίσματα στην Κάτω Πάφο, έπεσε από ύψος τριών περίπου μέτρων.

Ο 77χρονος σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό μεταφέρθηκε στο ακτινολογικό τμήμα και υποβλήθηκε σε αξονική εξέταση. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο 77χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η κατάσταση του χαρακτηρίστηκε σοβαρή.

Η κηδεία του 77χρονου θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο στις 2.00μμ.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στο Ίδρυμα Ιωάννα- Σοφία που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη μνήμη της εγγονής του εκλιπόντος η οποία απεβίωσε σε ηλικία 7 ετών.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον Ιερό Ναό μεταξύ 1-2:00μμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση