ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραβούν ξανά χειρόφρενο οι οδηγοί του ΟΣΥΠΑ

Επ' αόριστον απεργία των λεωφορείων της Πάφου

Σ’ επ’ αόριστον απεργία κατέρχονται εκ νέου, από αύριο, στις 06:00 το πρωί, οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥΠΑ στην Πάφο.

Οι εργαζόμενοι σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τους, Χριστάκη Ευαγγέλου, διαμαρτύρονται γιατί παρά την συμφωνία που είχε επιτευχθεί την περασμένη Παρασκευή μεταξύ Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και της ΟΣΥΠΑ, εντούτοις φαίνεται ότι αυτή έχει αθετηθεί και οι οδηγοί παραμένουν απλήρωτοι, παρά το γεγονός ότι με την συμφωνία που επιτεύχθηκε επανήρχισαν κανονικά όλα τα δρομολόγια.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να πληρώνονταν όλοι οι εργαζόμενοι με την συμφωνία που επιτεύχθηκε εντούτοις είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Ευαγγέλου, δε υπήρξε ανταπόκριση και το έμβασμα δεν κατατέθηκε στην Τράπεζα όπως προνοούσε η συμφωνία.

Εξάλλου σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρέου οδηγός λεωφορείων εξέφρασε την λύπη του για την εξέλιξη σημειώνοντας πως η απεργία των οδηγών της ΟΣΥΠΑ δυστυχώς θα επαναρχίσει από αύριο αφού δεν τηρήθηκε η υπόσχεση των αρμοδίων.

Στο μεταξύ αναμένεται και πάλι αύριο μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία 6 χιλ. μαθητών, αλλά και 18 χιλιάδων επιβατών, ανάμεσα στους οποίους ξένοι επισκέπτες, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι και άλλα άτομα που χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες για να εξυπηρετηθούν είτε για το Νοσοκομείο ή και για αλλού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X