ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους χάλασε τις κόντρες η Αστυνομία

Χειροπέδες σε έναν οδηγό και καταγγελίες εναντίον άλλων τριών

Κόντρες ταχύτητας έστησαν νεαροί στην οδό Γιάννη Κρανιδιώτη στη Λεμεσό. Οι κόντρες έγιναν όμως αντιληπτές από την Αστυνομία. Μετά από δραματική καταδίωξη τα μέλη της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες σε 19χρόνο οδηγό, ενώ καταγγέλθηκαν τρεις άλλοι νεαροί που ήταν θεατές. Νεαρός οδηγός δεύτερου αυτοκινήτου που συμμετείχε στις κόντρες αναζητείται, αφού κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης.


100% κυπριακό DIY σε ένα διπλοκάμπινο! (Pic)


Η επιχείρηση της Αστυνομίας άρχισε λίγο μετά τις εννέα χθες βράδυ, μετά από πληροφορία που δόθηκε στις αρχές ασφαλείας ότι στη συγκεκριμένη οδό θα διεξάγονταν κόντρες αυτοκινήτων.

Μέλη της τροχαίας μετέβησαν επί τόπου όπου εντόπισαν δύο αυτοκίνητα να επιδίδονται σε κόντρα την οποία παρακολουθούσαν αρκετοί νεαροί. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ανακόψουν την πορεία των δύο αυτοκινήτων και μετά από δραματική καταδίωξη, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον έναν από τους δύο οδηγούς που συμμετείχαν στην κόντρα, ηλικίας 19 χρόνων. Ο άλλος οδηγός κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης και αναζητείται. Στη θέα των αστυνομικών οι θεατές προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τρεις από αυτούς, οι οποίοι καταγγέλθηκαν.

Τόσο ο 19χρονος οδηγός όσο και το αυτοκίνητο του μεταφέρθηκαν στην Τροχαία. Το απόγευμα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος αφού κατηγορηθεί για σωρεία τροχαίων αδικημάτων.

Παράλληλα στη διάρκεια δεύτερης επιχείρησης της τροχαίας για εντοπισμό οδηγών που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλης, ελέχθησαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, 111 οδηγοί εκ των οποίων οι 12 καταγγέλθηκαν ενώ σε δύο έγιναν παρατηρήσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X