ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Του έκλεψαν το αυτοκίνητο και του ξήλωσαν εξαρτήματα

Τα βρήκε ο ίδιος πάνω σε άλλο όχημα

Στη σύλληψη 24χρονου προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, κλοπής εξαρτημάτων αυτοκινήτου και κλεπταποδοχής.

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί μεταξύ των ημερομηνιών 3 και 4 του περασμένου Μαΐου, ενώ ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το αυτοκίνητο στις 10 Μαϊου, εγκαταλελειμμένο σε δρόμο στην περιοχή Γερμασόγειας και το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος ωστόσο ανάφερε πως από το όχημα είχαν κλαπεί διάφορα εξαρτήματα.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, αργότερα την ίδια μέρα, ενημέρωσε την Αστυνομία ότι είδε και αναγνώρισε τα εξαρτήματα του οχήματος του πάνω σε άλλο αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και μοντέλου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή στην Λεμεσό. Ο ιδιοκτήτης του δεύτερου αυτοκινήτου συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος αργότερα την ίδια μέρα, 10 Μαϊου, 2018, ενώ την επομένη, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης του για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 24χρονου, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 3.20 το απόγευμα σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X