ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Του έκανε «ντου» η ΥΚΑΝ και πέταξε τα ναρκωτικά

51χρονος συνελήφθη με άσπρη σκόνη

Mια ζυγαριά ακριβείας στην οποία υπήρχαν ίχνη άσπρης σκόνης, ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 7 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 22 γραμμαρίων, καθώς και διάφορα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών εντοπίστηκαν σε οικία 51χρονου στην Λευκωσία.

Ο 51χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) προσέγγισαν χθες το απόγευμα τον 51χρονο ο οποίος τη δεδομένη στιγμή μόλις είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του έξω από την οικία του.

Στη θέα των αστυνομικών, ο 51χρονος φέρεται να έριξε στο έδαφος ένα νάιλον σακούλι το οποίο όπως διαφάνηκε, περιείχε 8 γραμμάρια κάνναβης.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του βάσει δικαστικού εντάλματος, όπου εντοπίστηκε μία ζυγαριά ακριβείας στην οποία υπήρχαν ίχνη άσπρης σκόνης, ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 7 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 22 γραμμαρίων, καθώς και διάφορα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση