ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά Αραδίππου: «Κάρβουνο» δεκάδες παλιά αυτοκίνητα

Ξέσπασε γύρω στις 2 τα ξημερώματα

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε εξωτερικό χώρο εταιρείας ανακυκλώσεως σιδήρων, στη Βιομηχανική περιοχή Αραδίπου. Η κλήση για την φωτιά λήφθηκε η ώρα 02.02 και ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας και Βορόκληνης με σύνολό 5 πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά, αναφέρει ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.47.


Απαγωγή Λάρνακας: Το προφίλ και ο τρόπος δράσης του 35χρονου (pics,vid)


Μεγάλος αριθμός οχημάτων τα οποία προορίζονταν για ανακύκλωση κάηκαν. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στα οχήματα χωρίς να επεκταθεί σε οποιαδήποτε εγκατάσταση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε και αφρός. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.


Απαγωγή 11χρονων: Η κατάσταση της υγείας των δύο αγοριών


Εξάλλου η ώρα 13.48 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση εντός του Πεδίου βολής στο Καλό Χωριό. Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα η ώρα 18.00. Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν και 2 φορητές πυροσβεστικές μονάδες του τμήματος Δασών. Η πυρκαγιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 4 εκταρίων. Προκλήθηκε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΥ, από βολές της Εθνικής Φρουράς.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 25ης Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 06.00 σήμερα το πρωί ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, 18 πυρκαγιές, 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X