ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νύχτα πυροβολισμών: Τον ξυλοφόρτωσαν ή υπερβάλλει;

Άνδρας κατηγορεί την Αστυνομία για υπέρμετρη βία και κατηγορείται για αντίσταση κατά της Αρχής

Άνδρας ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα υπέρμετρης βίας από την Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής (6/5) μετά την γκανγκστερική επίθεση στον Ύψωνα εναντίον Αστυνομικών.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στην περιοχή Πολεμιδιών πλησίον της πτηνοτροφικής περιοχής στη Λεμεσό και έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης.

Μάλιστα το δημοσίευμα επικαλούμενο διασταυρωμένες πληροφορίες ανέφερε «αστυνομικοί που μετείχαν στην επιχείρηση αναζήτησης του Ηλία Μούζου και των συνεργών του, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν επιτεθεί εναντίον αστυνομικών, θεώρησαν ως ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στη περιοχή. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του αυτοκινήτου και του οδηγού χωρίς ευτυχώς να καταφέρουν να τον πετύχουν.

Στη συνέχεια ανάγκασαν τον οδηγό να εξέλθει ασκώντας βία. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από έγκυρη πηγή: «Τον έσπασαν στο ξύλο». »

Σε επικοινωνία με την Αστυνομία μας αναφέρθηκε ότι σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα υπήρξε πληροφορία για όχημα που κινείτο ύποπτα και ως εκ τούτο μέλη της δύναμης έσπευσαν να διασταυρώσουν κατά πόσο το εν λόγω πρόσωπο είχε την οποιανδήποτε σχέση με την επίθεση που διαδραματίστηκε λίγες μόλις ώρες προηγουμένως.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία ο άνδρας οδηγός αρνήθηκε να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητο του κλειδώνοντας μάλιστα της πόρτες.

Σε κάποια στιγμή οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν το όχημα οδηγώντας τον ύποπτο στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό.

Έγιναν οι απαιτούμενες εξακριβώσεις και αφέθηκε ελεύθερος.

Με δική του πρωτοβουλία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απειλώντας ότι θα καταγγείλει περιστατικό υπέρμετρης βίας στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

 Να σημειωθεί ότι το περιστατικό του ελέγχου έχει καταγραφεί στα αρχεία της Αστυνομικής δύναμης, ενώ παράλληλα ο άνδρας παραπονούμενος δεν συνδέεται με την επίθεση κατά αστυνομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X