ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον έπιασαν στα πράσα να κλέβει και τον συνέλαβαν βδομάδες αργότερα

Πώς έφτασαν στην σύλληψη του 22χρονου

Στη σύλληψη 22χρονου, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, κλοπής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας. Η υπόθεση αφορά διάρρηξη καταστήματος που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού και διαπράχθηκε στις 20 Αυγούστου, 2018.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.40 τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για πιθανή διάρρηξη υποστατικού στην επαρχία Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου με την άφιξη τους αντιλήφθηκαν νεαρό άντρα μέσα στο υποστατικό, ο οποίος ωστόσο τράπηκε αμέσως σε φυγή και εισήλθε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε παραπλήσιο σημείο.

Στη θέση οδηγού του αυτοκινήτου βρισκόταν 21χρονος, ο οποίος αμέσως εκκίνησε το όχημα του και προσπάθησε να διαφύγει. Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και τον 21χρονο οδηγό του, τον οποίο και συνέλαβαν, ενώ ο πρώτος ύποπτος τράπηκε σε φυγή πεζός.

Αφού κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 22χρονου, εναντίον του εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 9.40 χθες το βράδυ από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X