ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον άφησαν αιμόφυρτο για οικονομικές διαφορές

Βρίσκονταν τραυματισμένος έξω από περίπτερο

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία για την υπόθεση της μαχαιροφορίας , απαγωγής , συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης , απειλή και βιαιοπραγίας σε βάρος 36χρονου αλλοδαπού.

Πρόκειται για τον πρώην συγκάτοικο του 36χρονου που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης στις 23:45 χθες βράδυ έξω από περίπτερο στην οδό Ακαμαντίδος στην Πάφο δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι βρίσκονταν τραυματισμένος ένας άνδρας.

Στο μέρος μετέβη η Αστυνομία όπου διαπιστώθηκε πως πρόκειται για αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Πάφου με καταγωγή από την Ρουμανία, ηλικίας 36 ετών.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο. Ο 36χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστη οίδημα ρηνός και κατάγματα στην περιοχή και ακολούθως κρατήθηκε στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου για περαιτέρω νοσηλεία .

Σε κατάθεση που έδωσε στις ανακριτικές αρχές ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου , τον παρέλαβε ο πρώην συγκάτοικος του επίσης από την Ρουμανία και τον επιβίβασε σε όχημα στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο πρόσωπα με σκοπό να συζητήσουν κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Σε κάποια στιγμή τον επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με γροθιές και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν.

Στην συνέχεια σύμφωνα με την καταγγελία του 36χρονου τον μετέφεραν στο διαμέρισμα του όπου τον ξανακτύπησαν και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται ακόμη δύο πρόσωπα τα στοιχεία των οποίων θα διαφανούν μετά την ανάκριση του συλληφθέντα για την υπόθεση .

Ο παραπονούμενος εξακολουθεί να κρατείται για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X