ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Toν έδειραν και μετά τον έκλεισαν στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου-Απίστευτο περιστατικό στη Λευκωσία

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 23χρονου

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 23χρονου κατοίκου Λευκωσίας, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Ο 23χρονος είχε συλληφθεί χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αρπαγής προσώπου, που διαπράχθηκε τη 7η Σεπτεμβρίου 2017 στη Λευκωσία.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 25χρονο κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος τα ξημερώματα της 8ης Σεπτεμβρίου 2017, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία ο 25χρονος, το απόγευμα της 7ης Σεπτεμβρίου, είχε μεταβεί σε μηχανουργείο στη Λευκωσία, με σκοπό να λύσει κάποιες οικονομικές διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη του. Εκεί φέρεται να δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα, τα οποία, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αφού τον κτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του, τον έκλεισαν στο χώρο αποσκευών ακινητοποιημένου αυτοκινήτου, που βρισκόταν στο μηχανουργείο.

Μετά από πάροδο αρκετών ωρών, γύρω στις 5π.μ. της 8ης Σεπτεμβρίου, ο παραπονούμενος κατάφερε να εξέλθει του οχήματος και να μεταβεί σε παρακείμενο μηχανουργείο, όπου ζήτησε βοήθεια.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Ο 25χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, φέρει πολλαπλές εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις, σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X