ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To ξέσπασμα του Υπαρχηγού Αστυνομίας μετά το νέο θανατηφόρο

«Σκεφτείτε αυτούς που σας περιμένουν, που πάλεψαν να σας μεγαλώσουν».

Ακόμη ένας νέος έχασε σήμερα τη ζωή του στην άσφαλτο.

Ο 31χρονος Μιχάλης Κοντοπύργος, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Από τη σύγκρουση, ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Με αφορμή το νέο θανατηφόρο, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, πέρασε το δικό του μήνυμα μέσω facebook.

Διαβάστε τι έγραψε: «Εκει που ετοιμαζομουν να πω ""φτανει πια. Οχι αλλα ονειρα μισα για τους νεους μας", ηλθε η θλιβερη ειδηση της νεας θανατηφορας συγκρουσης στον ιδιο δρομο που εχασε τη ζωη του Γιωργος.
Κανω και παλιν δραματικη εκκληση στους νεους μας : Ακουστε τις συμβουλες μας, σωστε τις ζωες σας αλλα και αλλων πιθανως θυματων. Η τολμη και η λεβεντια θελει νεους γερους, δυνατους και μυαλωμενους, να δινουν παραδειγματα ζωης, χαρας και ελπιδας.
Σκεφτειτε αυτους που σας περιμενουν, που παλεψαν να σας μεγαλωσουν και περιμενουν να σας δουν περηφανους συνεχιστες της ζωης. Ας δωσουμε ολοι υποσχεση στους εαυτους μας αλλα και σε οσους μας αγαπουν οτι δεν θα τους λυπησομε ποτε...
Η μνημη των αδικοχαμενων ας γινει φαρος ελπιδας για το μελλον.
Τι αλλο να πω.....Παραμονες Χριστουγεννων....»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X