ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες μετά από 4 χρόνια (pics)

Εντόπισε τους πυροσβέστες τέσσερα χρόνια μετά

Πριν από 4 χρόνια περίπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για αυτοπαγίδευση τεσσάρων νεαρών όταν το όχημα τους κατ' έπεσε σε κοίτη ποταμού στην περιοχή Μακεδονίτισσας. Το αποτέλεσμα αυτού του σοβαρού τροχαίου ήταν ένας εκ των νεαρών να τραυματιστεί σοβαρά.

Τέσσερα χρόνια μετά αφού κατάφερε να βγει νικητής, ο νεαρός εντόπισε τους πυροσβέστες για να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Συγκεκριμένα σε δημοσίευση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφει « ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ! Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ !
Ήταν περίπου πριν 4 χρόνια όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για αποπαγίδευση τεσσάρων νεαρών μετά από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Μακεδονίτισσας. Όχημα κατέπεσε σε κοίτη ποταμού με αποτέλεσμα τη σοβαρή παγίδευση στο όχημα και το σοβαρό τραυματισμό τους. Επίπονη και πολύωρη η προσπάθεια της ομάδας διάσωσης πυροσβεστών για να τους αποπαγιδεύσουν με ασφάλεια κάτω από δύσκολες συνθήκες ! 4 χρόνια μετά και μετά από ένα αγώνα ζωής για επιβίωση ένας εκ των νεαρών που επέβαιναν στο όχημα αφού βγήκε νικητής καταφέρνει και εντοπίζει τους συναδέλφους πυροσβέστες , μέλη της ομάδας διάσωσης για να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ!»

Δείτε την ανάρτηση 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X