ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το έσκασε από περιπολικό 18χρονος αφού πρώτα επιτέθηκε και έβρισε τους Αστυνομικούς

Τον βοήθησε φίλος του - Χειροπέδες και στους δύο

Στην σύλληψη νεαρών ηλικίας 18 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για επίθεση εναντίον αστυνομικών. Οι δύο νεαροί κατηγορήθηκαν χτες γραπτώς για να παρουσιαστούν αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ο ένας 18χρονος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της απόδρασης από νόμιμη κράτηση , πλαστοπροσωπία γιατί έδωσε ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς, απειλή και βιοπραγία.

Σταμάτησαν για έλεγχο 27χρονο και τον τσάκωσαν με κοκαΐνη

Ο δεύτερος 18χρονος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση , ελευθέρωση κρατούμενου και παρεμπόδιση οργάνου κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22.9.2018 ενημερώθηκε η Αστυνομία ότι στην περιοχή του πρώην Mall που βρίσκεται στην λεωφόρο Δημοκρατίας υπήρχε φασαρία από νεαρά άτομα.

Στο μέρος μετέβη περίπολο μέλη του οποίου συνάντησαν πολλούς νεαρούς οι οποίοι φώναζαν. Ένας από αυτούς, στρατιώτης,18 χρόνων, φαίνεται να εξύβρισε τους αστυνομικούς και όταν του συνέστησαν να ηρεμήσει αυτός επιτέθηκε στους αστυνομικούς και συνελήφθη. Επενέβη δεύτερο πρόσωπο επίσης 18 ετών στρατιώτης ο οποίος κατάφερε να τον αποσπάσει από τα χέρια των αστυνομικών.

Ο πρώτος 18χρονος κατάφερε να αποδράσει της κράτησης και συνελήφθη ο δεύτερος 18χρονος.

Σε κατάθεση του στην Αστυνομία κατονόμασε τον πρώτο 18χρονο. Στην συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X